Ohhh, deze wil je toch lezen?
Persbericht
Door: De Crime Compagnie op 5 december 2018

Als je een echte chocoladeliefhebber bent, moet je de chocolade van Modica geproefd hebben..

Een van de best bewaarde geheimen van het eiland Sicilië is de chocola die gemaakt wordt in Modica en gebaseerd is op de tradities van de oude Azteken. Een reden voor Marelle Boersma om haar tweede Ik vertrek-thriller te laten afspelen op dit prachtige eiland met de smalle straatjes en de zinderende zon.

 
Op het moment dat Anne de envelop in een brievenbus laat vallen, weet ze dat ze nooit meer terug kan. Haar werk als chocolatier, haar echtgenoot Benny en haar vriendschap met Daan, alles moet ze achterlaten. Haar leven zal nooit meer hetzelfde zijn. Ze vertrekt naar het Italiaanse eiland Sicilië in de hoop dat ze daar nooit gevonden wordt...



Het is niet voor niets dat Marelle Boersma ik-vertrek-thrillers schrijft. Zij weet als geen ander hoe het is om een bestaan elders van de grond af op te bouwen. In 2015 vertrok ze met haar vriend Jan naar Portugal om daar schrijfvakanties te organiseren. Ze kochten een quinta in het achterland van de Algarve. Daar helpt Marelle beginnende auteurs met schrijven terwijl Jan zorgt voor overheerlijke gerechten met producten van het land. Chateau de Provence, haar eerste Ik- vertrek-thriller verscheen in maart 2018.  


Verschijnt: 13 februari 2019 - 9789461093615 - 17,95

De Crime Compagnie



Bezoekersreacties:
Website Security Test